Laina 20 000 tarjoaa suuria mahdollisuuksiaMinulle on aika jäädä eläkkeelle. Se oli sekä mukavaa että hieman surullista. En tottunut istumaan koko päivän kotona. Päätin mennä matkalle. Uudet vaikutelmat, uudet huolet. Kuitenkin suurimmaksi osaksi nämä ongelmat olivat miellyttäviä. Mutta minulla oli onnekas, että työni koko elämäni toi minulle vain iloa. Ja se antoi minulle tunteen, että voin jatkaa ihmisten valmistamista, mutta vain omalla tavallani, ei kuten aiemmin, työskentelisin ravintoloissa muiden ihmisten johdolla. Vietettyään 2 viikkoa kiertueella menin monien muiden maiden kahviloihin ja ravintoloihin. Se oli niin kulinaarinen matka. Se toi minulle niin paljon ideoita, että kun tulin takaisin, tiesin tarkalleen, mitä tekisin seuraavaksi.

Päätin avata leivonnaiset - tuoreet leivonnaiset ja tuoksuva kahvi. Talossa, jossa asun, aivan ensimmäisessä kerroksessa, kulmassa vuokrasi huone, jossa siellä aikoinaan oli kahvila. Olen epäröimättä nimittänyt kokouksen omistajan kanssa tilojen selvittämiseksi vuokrasopimuksen hinnasta ja ehdoista.

Vuokran hinta yllätti minut. Mutta kun laskin kuinka paljon rahaa tarvitsin ostaa kaikki tarvittavat laitteet, olin hieman järkyttynyt. Olin valmis sijoittamaan rahaa yritykseen, joka oli varmasti tuonut sekä voittoa että voittoa. Valitettavasti minulla ei ollut tällaista summaa.
Sitten lapset tulivat avuksi. Heillä on jo pitkään ollut omat perheensä, joilla kaikilla on oma liiketoiminta. He olivat kaikki kiireisiä. Mutta yleensä olimme erittäin ystävällisiä perheitä, koska aina kokoontuimme suurille lomille yhdessä.

He kokoontuivat nyt ja päättivät tukea minua pyrkimyksissän. He auttoivat minua päättämään laina 20 000. Sivustolla laskimme kaiken yhteen. Luottamusorganisaation päätyttyä he lähettivät lainahakemuksen. Seuraavalla kerralla tapasimme "Makeiset nurkassa" avaamalla. Päätin soittaa hänelle. Yhdessä perheeni kanssa tuli paljon ihmisiä avaamaan. Ja jo ensi viikolla minun piti palkata lisää ihmisiä, koska en itse voinut selviytyä asiakkaiden saamien tilausten määrästä.